Viimeinen kiitos 2021

Tämä vuosi on ollut kaikkea muuta kuin tavallinen, niinkuin edellinenkin vuosi. Vallitseva tilanne ympäri maailman on yhä vaikuttanut meidän jokaisen päiviin tavalla tai toisella. Vaikka olemmekin kotoa käsin laskeneet matikkaa vain yhdessä laskimiemme kanssa emmekä enää päivittäin ole päässyt nauttimaan hetkistä koulussa ystäviemme kanssa, on vuosi kuitenkin mahdollistanut opiskelijatapahtumia sekä yhdessä oloa.

Etäopiskelu jatkuu meillä monella (taas), mutta minulla on toivoa, että hiljalleen opiskelijat pääsevät nauttimaan opiskeluaikojen antimista niillä normaaleilla tavoilla. Toivottavasti törmäämme vielä koulun käytävillä ja vietämme aikaa yhdessä opiskelijatapahtumien jatkoilla yhtenä isona porukkana. Itse olen ainakin eniten niitä yhteisiä hetkien teidän kerholaisten kanssa kaivannut.

On aika sanoa hyvästit (onneksi) vuodelle 2021, joka tarkoittaa myös uusia aikoja Paperikerhon hallitukselle. On ollut ilo ja kunnia omalta osaltani tuottaa sisältöä kaikkien nähtäväksi, niin paljon kuin mahdollista näinä aikoina. Toivon, että uusi tiedotusvastaava pääsee tuottamaan ja tekemään enemmän kuin viime vuosina on ollut mahdollista.

Kiitos teille ja nautinnollista uutta vuotta kaikille. Katse kohti uusia haasteita, halataan kun tavataan (tai vilkutetaan ehkä mielummin vielä hetken)!

Tiedotusvastaava Sofia