Paperikerho 55 vuotta – Kutsu ja ilmoittautuminen

Paperikerho tulee tänä vuonna täyttäneeksi 55 vuotta!

Tätä merkkivuotta juhlistetaan kaksipäiväisellä tapahtumalla Tampereella 2-3.11.2018 Paperikerhon jäsenten sekä aiemmin Tampereen ammattikorkeasta valmistuneiden paperi-, tekstiili- ja kemiantekniikan insinöörien kesken.

Perjantaina 2.11 on luvassa vapaamuotoinen illanvietto Bar Bertelissä haalarihengessä ja lauantaina 3.11 päivä alkaa TAMK:n pääkampuksella juhlaseminaarilla, jonka yhteydessä on mm. mahdollista järjestää luokkakokouksia sekä tutustua koulutuksen nykytilaan opastettujen laboratoriokierrosten avulla. Seminaarin jälkeen siirrymme illan pääjuhlaan Tampereen Puistotornille.

Kaikki Tampereen ammattikorkeassa opiskelevat sekä valmistuneet alan insinöörit ovat erittäin lämpimästi tervetulleita molempien päivien ohjelmaan.

Seuraavan linkin takaa voit tutustua vuosijuhlan ohjelmaan.
Juhlakutsu & ohjelma

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU

 

TERVETULOA!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Siiri Venäläinen
siiri.venalainen@eng.tamk.fi
puh. 044 575 7643

Juha-Pekka Junnikkala
juha-pekka.junnikkala@eng.tamk.fi
puh. 050 400 3791