Kevätkauden päätöstiedote

Hei kaikki, tämäkin kevät alkaa pikkuhiljaa olla kaikin puolin paketissa, joten tässä pieni uutistiedote Paperikerholta ennen kesätöihin siirtymistä.

Kevätkokouksen kuulumisia

  • Keskiviikkona 11.4 pidettiin Paperikerhon sääntömääräinen kevätkokous, jossa puhuttiin Kerhon nykytilanteesta ja tulevasta vuodesta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin pyyhkii, mutta duunia on kyllä kovasti tulevien 55-vuosijuhlien ja seuraavan FBI-päivän järjestämisessä.
  • Haalarimerkkikisan voittajaksi äänestettiin paikallaolijoiden äänestyksellä Selviytyjät-teemainen kykylaaksomerkki. Kuva tullaan muokkaamaan digitaaliseen muotoon kesän aikana ja tulee saataville merkkimuodossa syksyn aikana. Onnittelut voittajalle!

PulPaper messutapahtuma 29-31.5. Helsingin messukeskuksessa

  • Neljän vuoden välein järjestettävä, metsäteollisuuden huikein messutapahtuma PulPaper tulee toukokuun lopussa Helsingin messukeskukseen! Nyt kannattaa viimeistään ottaa selvää osuuko vapaapäivät kohdalle ja jos ei, niin kysykäähän esimiehiltänne olisiko tuonne mahdollista päästä. Erityisen hieno tilaisuus mikäli alan tulevaisuus, tuotteet ja verkostoituminen kiinnostaa. Muistakaa myös, että jonkun verran on firmoilla ollut ilmaislippujakin tarjolla!
  • Myös työskentelymahdollisuuksia messuille on yhä tarjolla! Messuilla avustamisesta luvassa ilmainen messupassi, ilmoittautumiset ja lisätietoja Juha-Pekka Junnikkalalta.

Ja näillä sanoilla Paperikerhon hallituskin siirtyy kesälom- tai siis töihin. Moni kerholainen onkin jo aloittanut kesätyönsä eri puolilla Suomea, mutta te jotka vietätte vappua Tampereella – tulkaahan tiistaina istuskelemaan porukalla koskenrantaan! Paperikerholla on jossain siellä ihmispaljouden keskellä lippu pystyssä ja vappupiknik sen juurella, joten mukaan vaan seurustelemaan ja ihmettelemään kun teekkareita kastetaan!

Näillä sanoilla kiitos kuluneesta keväästä ja mukavaa vapun sekä kesän viettoa kaikille! Nähdään taas ensi lukuvuoden alussa!