Syksyn excursiot

Moi,

Uusi lukuvuosi on lähtenyt käyntiin ja on ensimmäisten Paperikerhon excursioiden aika!

Toistaiseksi on tiedossa kolme excursiota, jotka ovat suunnattu ensisijaisesti ensimmäiden vuoden opiskelijoille, mutta mukaan mahtunee myös muutama ylemmän vuosikurssin opiskelija. Jos vain mahdollista niin suosittelemme lämpimästi osallistumista kaikkiin kolmeen excursioon, sillä ne sijoittuvat kolmeen varsin erilaiseen tehtaaseen.

Huomaathan että jokaiselle excursiolle pääsee mukaan vain rajattu määrä opiskelijoita, joten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole siis nopea! Raflatacin ja Essityn tehtaille järjestetään tarvittaessa yhteiskuljetus koululta.

UPM Raflatac tarralaminaattitehdas Tesomalla
2.10.2018 klo 09:00
TÄYNNÄ

Metsä Board TAKO kartonkitehdas keskustassa
2.10.2018 klo 14:00
TÄYNNÄ

Essity pehmopaperitehdas Nokialla
5.10.2018 klo 13:00
TÄYNNÄ