Tapahtumatiedote 4.3.2018

Hiihtoloma vetelee viimeisiään ja Helmikuu on jo ohitettu, joten tässä muutamia tulevia tapahtumia Maaliskuulle.

8.3 Haalaribileet (Ilona)

  • 25v teemabileet haalaribileiden pitkän taipaleen kunniaksi.

15.3 Krapularisaattori

  • Perinteinen Paperikerhon ja Aalto-yliopiston Puunjalostajakillan välinen urheilumittelö vuosittain vaihtuvassa lajissa. Tänä vuonna taistelut käydään Tampereella ja lajina kuplafutis Kaupin urheiluhallissa. Pelien jälkeen Koskarin kattosaunalla luvassa saunontaa, syömistä, juomista sekä sponsoriyrityksemme Albanyn esittäytyminen. Saunan jälkeen jatkomahdollisuus Unionissa Pistoilla.Huom! Tapahtuma vain ilmoittautuneille.

15.3 T-Itse Labra BackToTheRoots

  • TIRO ry:n järjestämä baarikierros. Kerätään passiin leimoja juomalla annoksia baareissa. Passin palautettuaan on oikeutettu tapahtuman haalarimerkkiin. Vuosittain valitaan myös Vuoden Happo -tittelin saaja, jonka voittoa harvoin voittaja edes itse muistaa.
  • Liput bailataan.fi sekä Solun tiskiltä huokeaan 4 € kappalehintaan.

15.3 Pistot (Union)

  • Opiskelijabileet Unionissa Krapularisaattorin sekä T-Itse Labran jatkoina.

20.3 Tutustumissauna Bioner ry:n (TTY) kanssa

  • Päätettiin kokeilla kepillä jäätä ja otettiin yhteyttä TTY:n Bioteekkarikiltaan (Bioner ry) tutustumisiltaa ehdottaen. Kaverit tarttuivat heti hyvillä mielin ideaan ja nyt olisi luvassa yhteinen saunailta. Saunana toimii Solun sauna, jossa voimme oleskella klo 17.00-00.00. Ohjelmassa rennon tutustumisen ohessa kyykkää koulun parkkipaikalla, mikäli säät antaa myöden. Sisällä perinteiseen tapaan beerpongia ja muuta mukavaa. Haalarit voit ottaa mukaan jos siltä tuntuu ja pyyhe tottakai.
  • Jatkomahdollisuutena Sikatiistai Fat Ladyssa. Huomioithan, että Fättäriin ei haalareilla pääse, joten vaihtokamppeet mukaan.
  • Bioteekkarikilta Bioner ry on Tampereen Teknillisen Yliopiston biotekniikan ainejärjestö, tuttavallisemmin kilta, jonka toiminnan tarkoituksena on yhdistää biotekniikan opiskelijoita, valvoa opiskelijoidensa etuja ja tarjota monipuolisia jäsenpalveluja.